fbpx
Bestselger

Essens TAKA TONKA

499.00kr

Du vil elske Tonke for sin drift og ren sammensetning. Dette er en ekte bombe i kampen for en vakrere, strålende hudfarge. Naturen selv og produksjonsprosessen er basert på kjærlighet for det. Utjevning og maskering av mangler Essens

Tilgjengelighet: Tomt på lager Kategorier: , Stikkord: ,

Notify me when item is back in stock.

Legg til i ønskeliste
Legg til i ønskeliste

Beskrivelse

Essens „Taka Tonka”er en tofaset kosmetikk, som inneholder svært sjeldne og eksklusive ingredienser. I produktet spiller oljeprodukter fra fikenfrøfrø en viktig rolle, men spesielle bioferanser og filtratene er i forgrunnen. En ekstremt viktig komponent iTaka Tonka” er….bioferment fra Dipteryx odorata 🙂

De isolerte polyfenolene som er i det, tillater deg å «fange» kraften til UV-stråler (som vanligvis ødelegger huden vår) og bruke dem til å gi ut lys i det synlige området, og øke luminescensen i huden vår. Som et resultat ser vår hud lyst og mindre rynket ut. Polyfenoler hjelper til med å harmonisere hudtonen mens du maskerer ufullkommenheter, og gir antioksidantbeskyttelse mot ekstern skade. Utjevning og maskering av mangler Essens

Yucca Extract: er et naturlig, rent ekstrakt fra Yucca Mojave-anlegget (Yucca glauca). Denne planten produserer rosetter av stive, slanke sverdformede blader og høye, stearinlysformede kandelaber, store, hengende voksformede blomster. Utdraget er produsert basert på den tradisjonelle prosessen som brukes av amerikanske indianere. Det lar deg isolere viktige ingredienser fra planterøtter, som vitaminer, proteiner, mineraler, aminosyrer og sukkerarter. Sukker forårsaker at produktet har et litt eksfolierende tegn og passer perfekt til tørr, grov hud, noe som gjør den mer delikat og jevnere. Aminosyrer, et fuktighetsbevarende middel, hjelper også med å rense og gjøre huden mer elastisk.

Biofermentet fra Lactobacillus: er en sterk probiotisk-basert ingrediens som er resultatet av gjæring av Lactobacillus, en av de mikrobielle artene som brukes til å produsere fermenterte produkter, som for eksempel surkål. Lactobacillus er i stand til å begrense veksten av andre mikroorganismer ved å surgjøre miljøet. Det produserer også nye antimikrobielle peptider kjent som bakteriociner som er i stand til å gi bredspektret antimikrobiell beskyttelse. Stoffet har ikke bare bakteriostatiske egenskaper, men også veldig sterk fuktighetsgivende.

Olje fra Fikenkaktus: også kalt naturlig botox. For å produsere en liter olje trenger du omtrent en million pips hentet fra nesten et halvt tonn frukt! Det store innholdet av essensielle fettsyrer NNKT (nesten 90%) skiller denne oljen fra andre kosmetiske mellomprodukter av naturlig opprinnelse, og gjør det til ekstremt antioksidant og utjevningsegenskaper. Det er også helt ikke-komedogen olje, noe som betyr at den er perfekt egnet for problematisk hud med tendenser til breakouts og blackheads. Det har også fuktighetsgivende og regenererende egenskaper.

Raspberry frøolje: har en sterk anti-rynke effekt. Det høye innholdet av a-tokoferol, y-tokoferol, karotenoider og flavonoider påvirker frie radikaler, og har også antibakterielle egenskaper.Denne oljen fungerer godt i omsorg for vaskulær hudfarge, problematisk – lindrer erytem, fremmer sårheling, styrker lipidbarrieren i epidermis og regulerer.

Plommefrøolje: er et annet produkt som er veldig rik på umettede fettsyrer. Den har fantastiske fuktighetsgivende og regenererende egenskaper. Perfekt for pleie av forurenset og problematisk hud, regulerer arbeidet med talgkirtler.

Hyaluronsyre: er en komponent med sterk fuktighetsgivende effekt,møkende hudelasticitet, antioksidant og forsiktig løfting. Stoffet som brukes i produksjonen av –„TakaTonka”, er bevart med et miljøcertifisert konserveringsmiddel Geogard 221. Det inneholder ikke parabener, fenoksyetanol eller urea-derivater.

 

INGREDIENSER: Rosa Damascena Flower Water, Rubus Idaeus Seed Oil, Opuntia Ficus Indica Seed Oil, Lactobacillus/Dipteryx Odorata Seed Ferment Filtrate, Aqua, Sodium Hyaluronate, Prunus Domestica Seed Oil, Yucca Glauca Root Extract, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

 

OBS!

  • Essens er et kosmetikk bestående av to faser. Oljefasen og vannfasen er synlig med merkbar turbiditet.

  • Rist kraftig før bruk. Etter risting får vi en homogen, overskyet løsning. 

  • Etter at flasken er satt tilbake på bordet, deler fasene seg igjen produktet har ingen emulgator.

     

HVORDAN BRUKE: Påfør på renset hud. Påfør et par dråper på ansikt, nakke og klyv og masser deretter huden inn i huden med sirkulære bevegelser og la opp for å absorbere. For bedre resultat bruk med Serumolje Dzika Figa.

KAPASITET: 30 ml


O!FIGA: Pass på å sjekke det andre produktet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.1 kg
Dimensjoner 10 × 5 × 5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Essens TAKA TONKA”

Du har nettopp lagt til dette produktet i handlekurven: